Sälj ditt GULD


Vi köper ditt GULD för ett guldpris!


Att sälja sitt guld är inte alltid så lätt. En marknad med hård konkurrens har lett till att vissa företag har satt upp avtal som syftar till att förvirra dig som kund. Man skyltar med ett pris men betalar betydligt lägre. Det är därför viktigt att du tar dig tid att lusläsa guldhandlarens avtal innan du bestämmer dig vem du vill sälja till. Annars riskerar du att göra en dålig affär.

“Jag vill ju bara veta vem som betalar bäst för mitt guld!”

“Är det inte bara att kolla vilka som anger högst pris på sin hemsida?”

Kampanjpriser, dolda avgifter, värderingsavgifter,  viktavgång mm. Känns begreppen igen?

Vad betyder allt detta?

Oavsett om du väljer att sälja till oss på Guldonline.com eller ej så ska vi hjälpa dig att reda ut begreppen.

 

Kampanjpris, Varning! Vissa företag skyltar med mycket höga inköpspriser MEN sen är det alltid en hake. Läs avtalen noga. Syftet med dessa “kampanjpriser” är ofta att vilseleda kunden och sedan hävda att kunden inte uppfyllt kraven för att få “kampanjpriset”. Ta en titt på företagets ordinarie prislista. Det är förmodligen den prislistan som du kommer att få betalt efter. Den kan medvetet ligga väl dolt på dessa aktörers webbsidor.

Dolda avgifter, det är ett återkommande uttryck i många guldföretags marknadsföring, “inga dolda avgifter”. Saken är att inget bolag anser sig ha dolda avgifter. Inte ens de som har skyhöga avgifter vid försäljning. De anser nämligen inte att det är en dold avgift i och med att den står i finstil text i deras avtal.

Värderingsavgift, Varning! En del företag tar ut en värderingsavgift av dig som kund. Detta skyltar de inte med öppet men står ändå angivet i avtalen som du ska skriva på. I många fall rör det sig om 29:-/gr. Det blir en hög avgift för låt säga ett halsband som väger 150 gr.

Viktavgång, Varning! Du som kund ska aldrig behöva betala någon “smältkostnad”, väger ett smycke 23,5 gr så är det naturligtvis den vikten som du ska få betalt för. Acceptera inte en räkning som innefattar viktavgång. Guldföretaget köper ju en mängd guld av dig och då ska ju naturligtvis inte du betala för vad bolaget i fråga väljer att göra med guldet.

Guldonline.com har inga:

-"Kampanjpriser"

-Inga värderingsavgifter

-Ingen avräkning på vikten

Hoppas att detta kan hjälpa dig som kund.

 

Vi har även länkat till live börsen, vi håller oss alltid uppdaterade så att vi kan ge er det bästa priset för ditt Guld!

 

 

24 Hour Spot Price charts USD
Prices below updated every minute

To update REFRESH your browser

 

London USD Precious Metals Prices

[Most Recent Quotes from www.kitco.com]

 

 

New York Precious Metals Prices

[Most Recent Quotes from www.kitco.com]

Daily Gold Chart

gold prices

Följ oss på Facebook